BLACK ROSE

Black Rose-web

Black Rose er tilbage med fornyet styrke, efter nogle år med skiftende sangerinder er bandets oprindelige sangerinde DEBBIE tilbage, med hendes fantastiske vokal og personlige aura fængsler hun sit publikum som aldrig før. Hun er i ordets bogstaveligste forstand kommet " back home" og det er med stor glæde at Black Rose kan levere et uforglemmeligt, hæsblæsende, og professionelt velspillende show fyldt med energi der kommer langt ud over scenekanten. I det uforglemmelige 80'er show tager de publikum med på en lækker rejse tilbage i tiden, sætter musikken sammen i skønne medleys og med masser af nostalgiske klassikere fra dengang hvor vi dansede disco og alle havde fede stilrene outfit på i skønne skrigende farver, og bandet ifører sig denne cool stil under showet.
Man kan også opleve det populære show hvor Debbie gir den hele armen i go' gammel Tina Turner stil, hun leverer et sandt show med Tina Turners karakteristiske moves og karisma.
Ud over dette spiller Black Rose alt det populære dansemusik som strækker sig over de sidste mange årtier og helt frem til de aller nyeste hits. Fordi Black Rose lægger vægt på en sprudlende og medrivende sceneoptræden er der garanti for en uforglemmelig dansevenlig fest. Lys og lyd er en vigtig ingrediens som altid er i top.
Black Rose kan bookes til alle typer arrangementer: Privatfester, firmafester, markeder, halfester, spillesteder m.m. Der kan også bookes dinner musik. 

Black Rose kan også arrangeres som trio.

Alternative emner der matcher ovennævnte emne:
VOLF BAND, BOOGIE NIGHTS & ONPLUGGED

volf-band-vmp-2 lille     boogie-nights lille     onplugged lille

VMP Book