DIE HERREN

DIE HERREN
Nærmere præsentation er overflødig, - ganske enkelt!
Alligevel:
Die Herren er kendt af de fleste for deres imponerende versioner af U2's musik. Die Herren har spillet sammen siden 1991, og har i dag nærmest kultstatus i Danmark, som et af de mest trovær-dige og rå plagiat-bands i landet. Die Herren leverer varen hver gang, og publikum kommer gladelig gang på gang for at opleve orkestret, hvad enten det er på en lille café eller på et stort spillested.
Die Herren har virkelig forstået at gengive nerven i U2's sange, så selv de mest U2-hadske personer må overgive sig. Bemærkninger som: "Jeg kan ikke li' U2 - men jeg kan fandeme godt li' Die Herren" eller "Det er den bedste U2-koncert jeg har været til" giver et klart indtryk af det, Die Herren kan med musikken og med et publikum.
Det er ikke tilfældigt, at Die Herren samler fulde huse over alt i landet, hvor de spiller, og det er ikke tilfældigt, at publikum kommer igen og igen. Det er et resultat af, at publikum får en stor musikalsk oplevelse hver gang. Som f.eks. til deres årlige Store Vega show i København, hvor 1500 mennesker igen og igen laver udsolgt sal. Die Herren er Von Hinten på trommer og Topp på bas, som leverer den rytmiske bund, der svinger helt ud over det sædvanlige.
Die Herren har nerve og intensitet, og har på utrolig vis, formået at skabe sig et navn på sin helt egen stil, eller som en fan en gang udtalte: "Die Herren er slet ikke som et kopiorkester".
Alle som er til en ægte live rock-oplevelse bør opleve Die Herren, og tager man ikke dette for gode varer, så skal man bare spørge til en af de mange, mange tusinde som gennem de sidste 10 år har været til koncert med Die Herren.
Die Herren er et af de bedst live bands herhjemme - kopi eller ej. Die Herren er slet ikke som et kopi- band, men det oplever man kun, hvis man prøver en Die Herren koncert een gang, for så kommer man igen og igen og igen og igen…

VMP Book