PANDURO TRIO

Panduro Trio

Hvis ansigtet virker bekendt er det fordi forsanger og guitarist Casper Panduro længst til venstre netop har været deltager i "Så det synger" med Michael Carøe og The Antonelli Orchestra på TV2 :)
 
Energi, spilleglæde og underholdning i absolut særklasse er noget af det, der kendetegner Casper Panduro trio! Alle tre medlemmer er rutinerede og professionelle musikere med mange år i branchen, så den store force er bredden i repertoiret.
Med en bruttoliste på et sted mellem 50 og 70 numre bestående af alt lige fra 50'er og 60'er rock'n'roll med The Beatles, Rolling Stones og Elvis til det bedste fra 70/80'erne med hits af Stevie Wonder, Dobbie Brothers og Donna Summer - selvfølgelig krydret med de danske ting fra Kim Larsen, Thomas Helmig, Danseorkestret osv. og frem til nutidens aktuelle kunstnere som Robbie Williams og Gavin DeGraw, blot for at nævne nogle få, er der sikret masser af god musik og rock'n'roll stemning uanset om det er på caféen, spillestedet, til privatfesten eller noget helt fjerde...

Alternative emner der matcher ovennævnte emne:
APS TRIO, WINTHER-JOHN TRIO & EN KORT EN LANG

rasmus-steenberg - lille     marcus-winther-john - lille     en-kort-en-lang lille

VMP Book