DE STORE

DE STORE

”De Store” er en duo, bestående af to erfarne herrer, der ved siden af deres virke som professionelle musikere i et utal af sammenhænge, har skabt en lille uhøjtidelig duo, der spiller hits fra de sidste 50 år.
Repetoiret består af både nye hits, samt en god portion af rock- og pophistoriens vigtigste numre med alt, hvad det indebærer. Her er alt fra ”the king” Elvis Presley, Beatles, Simon & Garfunkel, Van Morrison, Gasolin, U2, Michael Jackson m.fl. Alt sat sammen efter stemningen den pågældende aften og publikums ønsker.
Med bare akustisk guitar, akustisk bas og to stemmer skabes der en intim, hyggelig og humørfyldt atmosfære, der både indbyder til dans, fællessang, spontane indslag, nærlytning, eller hvad et opstemt publikum ellers kunne ønske sig - altid serveret med tør jysk humor og et glimt i øjet.
”De Store” er en duo, der gi’r pokker i selvhøjtidelighed, og hvis eneste mål med aftenen er at dele genhørs-glæden ved de sidste 50 års sangskat med et publikum, der selv kan være med til at bestemme aftenens udfald.
Musikere:
Thomas Fleron – Vokal, akustisk guitar
Troels Skjærbæk – Kor, akustisk bas

Alternative emner der matcher ovennævnte emne:
KANSTRUP DUO, ZWEI VOLFS & VOLF DUO

volf-duo - lille     martin-kanstrup - lille     ZWEI VOLFS - lille

VMP Book